Mad ud af huset
Skal du holde fest eller mangler I en kantineordning i din virksomhed?
Hos Smagshuset leverer vi mad ud af huset til mange forskellige typer af arrangementer.
På grund af Covid19 er denne side ikke aktuel ring i stedet eller se på menuer under Menu.
Velkommen til Smagshuset
Smagshuset er en hyggelig restaurant beliggende centralt i Brande.
Vi har åbent alle dage undtagen søndag og mandag hos os kan du komme forbi til frokost eller aftensmad.
Vi har frokostmenu og aftenmenu kort som ændres efter årstiden.
Dagens ret kører en uge af gangen
Du kan bestille en fest med en buffet eller menu som du sammensætter med vores hjælp.
Endeligt levere vi også mad ud af huset.
Covid19 betyder for os at take away aflene er fra menu kortet.


Forretter
Bagt/dampet laks på salatbund – rejer – cherry tomat – citron og urtedressing
Kr. 85,00
Tarteletter med høns i asparges
Kr. 65,00
Hyggetalerken med tapas pølse – serano skinke – pesto – oliven og saltede nødder
Kr. 85,00
Rimmet laks med urtemayo – salatbund og citronperler
Kr. 85,00
Gravede okseinderlår med koriander – mayo – salat vingrette med ristede kapers og rødløg
Kr. 85,00
Ung hane terrin med svampe mayo – salat – urter og syltet bøgehatte
Kr. 85,00
Ved bestilling sammen med hovedret – 10 %
Ved bestilling sammen hovedret og dessert – 15%
Mindst bestilling er 12 kuverter
Hovedretter
Rosa stegt kalve tyksteg – petit kartofler – årstidens grønt og sauce
Kr. 150,00
Oksemørbrad med petit kartofler – årstidens grønt – syltet rødløg og rødvins sauce
Kr. 185,00
Farseret unghane bryst med årstidens grønt – fjerkræssauce og kartofler
Kr. 165,00
Øl marineret nakkefilet med dampet petitkartofler – årstidens grønt – salat og sauce
Kr. 150,00
Kalkun bryst marineret pom saute – årstidens grønt – salat og sauce
Kr. 150,00
Braiseret svinekæber – bagte rodfrugter – kartoffel mos og salat
Kr. 175,00
Ved bestilling sammen med forret eller dessert – 10 %
Ved bestilling sammen med forret og dessert – 15%
Mindste bestilling er12 kuverter
Dessert
Gatheau Marcel med bærpuré – vanilje parfait – og chokoladejord
Kr. 85,00
Gammel dags æblekage med fløde skum og chokoladedrys
Kr. 65,00
Islagkage med bærpuré og marineret bær
Kr. 75,00
Skovbær trifli med sprødt
Kr. 65,00
Mazarin tærte med appelsin mousse – syltet appelsinskal og chokolade
Kr. 85,00
Ved bestilling sammen med hovedret – 10%
Ved bestilling sammen med forret og hovedret – 15%
Mindste bestilling er12 kuverter
Italiensk Menu
Minestrone suppe
Carpaccio med oliven – parmesan og olie
Serano skinke med rucola og grillet rød peber
Fiskefad med muslinger og tiger rejer med hvidløgschili
Pesto – oliven og focacia brød
Tomat salat med mozzarella – rødløg – oliven olie og balsamico
Ratatoulli med squash – auberginer – løg og peberfrugt
Marineret kalvefilet med stegte kartofler
Pasta salat med tomat – løg – rejer og pesto
Tiramisu
Lime mousse med touil
Kr. 285,00
Mindste bestilling 12 kuverter
Sæson menu
under oprettelse
Kr.
Ved min. 12 pers.
Tapas
Majs pandekager med røget ørred mousse
Carpaccio med parmesan – olivenolie og citron
2 slags tapas pølser
Brucheta med røget torsk – purløgsmayo og brøndkarse
Mini forårsruller
Rosa stegt marineret svinemørbrad med koriandermayo
Brie og gammel knas med æblekompot og frugt
Kokos panna cotta med passionsfrugt gelé
Pesto – oliven – humus – nødder og brød
Kr. 225,00
Min 12 kuverter
Jule frokost
- Julesild med hjemmelavet karrysalat
- Hjemmelavet hønsesalat
- Gravad laks med ræve dressing
- Røget laks med peberrods creme
- Røget sild med æggestand og purløg
- Krabbe salat
- Ribbensteg med sprød svær og rødkål og nødder
- Fiskefilet med rørt remulade og citron
- Leverpostej med sprød bacon og stegt champion
- Confiteret andelår med bagte rodfrugter
- Glaseret skinke med julekål og kanel sukker
- Tarteletter med høns i asparges
- Risalamande med kirsebærsovs
- 2 slagoste med kiks
Pris kr. 25,00 ret
7-10-11 er prisen Kr. 35,00
min 10 kuverter
Nytårsmenu
Forret:
Mosaik af rimmet torsk, syltede sennepskorn, karamelliseret fløde med kærnemælk og peberrod, syrlig rødbede crudité og ris chips
Mellemret;
Hummer bisque Smagt til med brændt/karamelliseret blomkål, syltet fennikel og bronce fennikel
Hovedret:
Oksemørbrad med sprødt kastanjesmuld, jordskokpuré med confiteret hvidløg, ristet gulerødder og knuste kartofler med røget smør.
Dessert
Solbærparfait på marcipan bund med kærnemælksfromage og chokolade.
Kr. 335,00 pr. menu