Mad ud af huset
Skal du holde fest eller mangler I en kantineordning i din virksomhed?
Hos Smagshuset leverer vi mad ud af huset til mange forskellige typer af arrangementer.
Velkommen til Smagshuset
Smagshuset er en hyggelig restaurant beliggende centralt i Brande.
Vi har åbent alle dage undtagen søndag og mandag hos os kan du komme forbi til frokost eller aftensmad.
Vi har frokostmenu og aftenmenu kort som ændres efter årstiden.
Dagens ret kører en uge af gangen
Du kan bestille en fest med en buffet eller menu som du sammensætter med vores hjælp.
Endeligt levere vi også mad ud af huset.


Forretter
Dampet laks på salatbund – rejer – cherry tomat – citron og urtedressing
Kr. 85,00
Tarteletter med høns i asparges
Kr. 65,00
lakse rilette med urter og rødløg – syltede sennepsfrø – løvstikke pesto og karse
Kr. 85,00
capacio med tomat salsa – syltede rødløg – citron mayo – ristede mandler og urter.
Kr. 85,00
Spinat blenis med røget rejer – pesto – grilled grønne saparges og urter
Kr.75,00
Rørt tatar af oksemørbrad med peberrods chips – syltede rødløg – dijonaise – karse og revet æggeblomme
Kr. 85,00
Mindst bestilling er 12 kuverter
Hovedretter
Rosa stegt kalve filet – petit kartofler – årstidens grønt og sauce
Kr. 150,00
Oksemørbrad med petit kartofler – sauteret grønt og sauce
Kr. 185,00
Mørbrad ala creme med dampede kartofler – surt og salat
Kr. 145,00
Bagt laks med sauteret grønt – bagte majroer og nye kartofler vendt i skaldyrs blanquette og salat
Kr. 175,00
Kalkun bryst marineret pom saute – årstidens grønt – salat og sauce
Kr. 150,00
Braiseret svinekæber – bagte rodfrugter – kartoffel mos og salat
Kr. 165,00
Mindste bestilling er12 kuverter
Dessert
Gatheau Marcel med bærpuré – vanilje is – og friske bæe og kys
Kr. 85,00
Gammel dags æblekage med fløde skum og chokoladedrys
Kr. 65,00
Islagkage med bærpuré og marineret bær
Kr. 75,00
Citron tærte med brændt marengs
Kr. 75,00
Lime mouse med touil
Kr. 65,00
Mindste bestilling er12 kuverter
Italiensk Menu
Minestrone suppe
Carpaccio med oliven – parmesan og olie
Serano skinke med rucola og grillet rød peber
Fiskefad med muslinger og tiger rejer med hvidløgschili
Pesto – oliven og focacia brød
Tomat salat med mozzarella – rødløg – oliven olie og balsamico
Ratatoulli med squash – auberginer – løg og peberfrugt
Marineret kalvefilet med stegte kartofler
Pasta salat med tomat – løg – rejer og pesto
Tiramisu
Lime mousse med touil
Kr. 285,00
Mindste bestilling 12 kuverter
Sæson menu
TORSKEMOSAIK
med porreaske – havre tuill – syltet sennepsfrø – peberrodscreme og bronze fennikel.
JORDSKOKKE SUPPE
med syltet æble kugler – saltet mandler – jordskokke chips og kørvel.
OKSEMØRBRAD BØF
med puré af selleri – glasseret rødb eder – stegt kejserhat – Petit kartofler og rødvinssauce.
FRAGALITE
med chokolade creme – broken gel af passionfrugt og krystaliseret hvid chokolade.
Kr. 375,00
Ved min. 15 pers.
Bemærk denne menu bliver skiftet efter sæson.
Næste skifte er starten af Marts
Tapas
Røget ørred mousse med rugbrøds crumble
Gravad okseinderlår med grønt og friteret kapers
2 slags tapas pølser
Brucheta med tørsaltet laks – purløgsmayo og kørvel
Mini forårsruller
Rosa stegt marineret svinemørbrad med tomatmayo
Brie og gammel knas med æblekompot og frugt
Konfekt kage med rørt creme fraiche og frugter
Pesto – oliven – humus – nødder og brød
Kr. 225,00
Min 12 kuverter
Dele – Menu
Delemenu
DELEMENU 6 RETTER
Garvad okseinderlår med frisé i vinaigrette – revet æggeblomme – friteret capers – rysteribs og peberrods mayo
Blomkåls pannacotta med ristet blomkål – hasselnødder – urte knas og radiser.
Laksemosaik med mango salsa – dild emulsion og tuill.
Røget kartoffel – tomat chips – ærte puré – friske bælg ærtet – røget mayo – sprøde urter og syltet tomat.
Dampet hvide asparges med røget rejer – hummer mayo – rugbrøds knas og urter.
Koldskål med parafait med hvid chokolade – friske jordbær og kammerjunker.
Pris. kr. 325,00 min. 12 kuverter
Nytårsmenu