Mad ud af huset

Skal du holde fest eller mangler I en kantineordning i din virksomhed?

Hos Smagshuset leverer vi mad ud af huset til mange forskellige typer af arrangementer.

 

 

Velkommen til Smagshuset

 

Smagshuset er en hyggelig restaurant beliggende centralt i Brande.

Vi har åbent alle dage undtagen søndag og mandag hos os kan du komme forbi til frokost eller aftensmad.

Vi har frokostmenu og aftenmenu kort som ændres efter årstiden.

Dagens ret kører en uge af gangen

Du kan bestille en fest med en buffet eller menu som du sammensætter med vores hjælp.

Endeligt levere vi også mad ud af huset.

 

Forretter

Bagt/dampet laks på salatbund – rejer – cherry tomat – citron og urtedressing

Kr. 85,00

Tarteletter med høns i asparges 

Kr. 65,00

Hyggetalerken med tapas pølse – serano skinke – pesto – oliven og saltede nødder 

Kr. 85,00

Rimmet laks med urtemayo – salatbund og citronperler

Kr. 85,00

Gravede okseinderlår med koriander – mayo – salat vingrette med ristede kapers og rødløg

Kr. 85,00

Ung hane terrin med svampe mayo – salat – urter og syltet bøgehatte

Kr. 85,00

Ved bestilling sammen med hovedret – 10 %

Ved bestilling sammen hovedret og dessert – 15%

Mindst bestilling er 12 kuverter

Hovedretter

Rosa stegt kalve tyksteg – petit kartofler – årstidens grønt og sauce

Kr. 150,00

Oksemørbrad med petit kartofler – årstidens grønt – syltet rødløg og rødvins sauce

Kr. 185,00

Farseret unghane bryst med årstidens grønt – fjerkræssauce og kartofler

Kr. 165,00

Øl marineret nakkefilet med dampet petitkartofler – årstidens grønt – salat og sauce

Kr. 150,00

Kalkun bryst marineret pom saute – årstidens grønt – salat og sauce

Kr. 150,00

Braiseret svinekæber – bagte rodfrugter – kartoffel mos og salat

Kr. 175,00

Ved bestilling sammen med forret eller dessert – 10 %

Ved bestilling sammen med forret og dessert – 15%

Mindste bestilling er12 kuverter

Dessert


Gatheau Marcel med bærpuré – vanilje parfait – og chokoladejord

Kr. 85,00

Gammel dags æblekage med fløde skum og chokoladedrys

Kr. 65,00

Islagkage med bærpuré og marineret bær

Kr. 75,00

Skovbær trifli med sprødt

Kr. 65,00

Mazarin tærte med appelsin mousse – syltet appelsinskal og chokolade

Kr. 85,00

Ved bestilling sammen med hovedret – 10%

Ved bestilling sammen med forret og hovedret – 15%

Mindste bestilling er12 kuverter

Italiensk Menu

Minestrone suppe

Carpaccio med oliven – parmesan og olie

Serano skinke med rucola og grillet rød peber

Fiskefad med muslinger og tiger rejer med hvidløgschili
Pesto – oliven og focacia brød

Tomat salat med mozzarella – rødløg – oliven olie og balsamico

Ratatoulli med squash – auberginer – løg og peberfrugt

Marineret kalvefilet med stegte kartofler

Pasta salat med tomat – løg – rejer og pesto

Tiramisu

Lime mousse med touil

Kr. 285,00

Mindste bestilling 12 kuverter

 

Tapas

Majs pandekager med røget ørred mousse

Carpaccio med parmesan – olivenolie og citron

2 slags tapas pølser

Brucheta med røget torsk – purløgsmayo og brøndkarse

Mini forårsruller 

Rosa stegt marineret svinemørbrad  med koriandermayo

Brie og gammel knas med æblekompot og frugt

Kokos panna cotta med passionsfrugt gelé

Pesto – oliven – humus – nødder og brød

Kr. 225,00

Min 12 kuverter 

Jule frokost

  1. Julesild med hjemmelavet karrysalat
  2. Hjemmelavet hønsesalat
  3. Gravad laks med ræve dressing
  4. Røget laks med peberrods creme
  5. Røget sild med æggestand og purløg
  6. Krabbe salat
  7. Ribbensteg med sprød svær og rødkål og nødder
  8. Fiskefilet med rørt remulade og citron
  9. Leverpostej med sprød bacon og stegt champion
  10. Confiteret andelår med bagte rodfrugter
  11. Glaseret skinke med julekål og kanel sukker
  12. Tarteletter med høns i asparges
  13. Risalamande med kirsebærsovs
  14. 2 slagoste med kiks

Pris kr. 25,00 ret

 7-10-11 er prisen Kr. 35,00

min 10 kuverter

Nytårsmenu

Forret:

Mosaik af rimmet torsk, syltede sennepskorn, karamelliseret fløde med kærnemælk og peberrod, syrlig rødbede crudité og ris chips

Mellemret;

Hummer bisque Smagt til med brændt/karamelliseret blomkål, syltet fennikel og bronce fennikel

Hovedret:

Oksemørbrad med sprødt kastanjesmuld, jordskokpuré med confiteret hvidløg, ristet gulerødder og knuste kartofler med røget smør.

Dessert

Solbærparfait på marcipan bund med kærnemælksfromage og chokolade.

Kr. 335,00 pr. menu