Menu

Hos Smagshuset har vi en fast “Café Menu” og “Aftens Menu”.
Menu kortet skifter med sæsonens råvarer

FFF   

August måned

 

Bordbestilling   

KAN KONTAKTES på

 mail@smagshuset.dk

 44442626  



 

 

 

 

Frokost menu.

 

Aftens menu 

 

smagshusets stjerneskud

2 stegte fisk – rielette af fisk – rejer – tomat mayo – cherry tomat – citron caviart og dild

Kr. 145,00

 

Pariser bøf med hjemmelavede pommes 

Kr. 145,00

 

Tapas  

Tapas tallerken med smagshusets specialiteter

Kr. 135,00

 

pommes  

Hjemmelavede pomfritter med aioli

Kr. 40,00

 

Burger med hjemmelavede pomfritter og aioli

Burger med hakkebøf – brændt løg – syltet agurk – bearnaise mayo og ærteskud.

Kr.  145,00

 

Burger med hjemmelavede pomfritter og aioli

Asiatisk marniret kylling bryst  – syltet rødløg – kimchi mayo og salat.

Kr.  135,00

 

vegertarBurger med hjemmelavede pomfritter og aioli

med brændt løg – syltet agurk – bearnaise mayo og ærteskud.

Kr.  135,00

 

Cæsar salat

med kylling – cruton – romain salat og parmesan

Kr.  135,00

 

 

 

 

Aften Cafe Menu

 

Tapas

Tapas tallerken med smagshusets specialiteter

175 Kr

Burger med hjemmelavet pomfritter og aioli

Burger med hakkebøf – brændt løg – syltet agurk – bearnaise mayo og ærteskud.

145 Kr

 

Pariser bøf med hjemmelavet pommes og aioli

145 Kr

Burger med hjemmelavet pommes og aioli

Asiatisk marniret kylling bryst – syltet rødløg – kimchi mayo og salat.

Kr. 145,00

Smagshusets stjerneskud

2 stegte fisk – rielette af fisk – rejer –  tomat mayo – cherry tomat – grønne asparges og dild

145 Kr

Vegetar burger med hjemmelavede pommes og aioli

brændt løg – syltet agurk – bearnaise mayo og ærteskud.t

135 Kr

forretter

Gravad okseinderlår

Med frisé i vinaigrette – revet æggeblomme – friteret capers – rysteribs og peberrods mayo

Kr. 99,00

bagte beder

Med gedde frisk ost – rødbede glace og karse.

Kr. 89,00

Lakserielette

og salat med frise – brøndkarse – stegte radisser og rugbrøds crumble.

Kr. 109,00

kartoffel

Røget kartoffel – tomat chips -løvstikke creme fraiche – urter og syltet tomat.

Kr. 89,00

Tatar

med Bearnaise mayo – capers – løg – urter – syltet rødløg – kartoffel chips – revet æggeblomme og ærteskud.

Kr. 125,00

hovedretter

oksemørbrad bøf

med persillerods puré – glaseret gront – rødvins glace og fritter.

kr. 235,00

bagt torsk

med polenta og majs – stegte kantareller – brunet smør og brøndkarse.

Kr. 195 kr

speltotto med rødfisk

med brændt agurk -fennikel – stegte bøgehatte – gulerødder og vesterhavsost.

Kr. 195 kr

braiseret spidsbryst og brisler

med brændt spidskål – persillepure – kartofler og urter.

Kr. 195 kr

speltotto vegetar

med brændt agurk -fennikel – stegte bøgehatte – gulerødder og vesterhavsost.

Kr. 175 kr

3 retters menu

Bagte beder med gedde frisk ost – rødbede glace og karse.

Mørbrad Bøf med persillerods puré – glaseret gront – rødvins glace og kartofler.

Gataeu marcel med bætpuré – vanilje creme – bær og sprød chokolade.

Kr. 350,00 kun ud af huset.

Bestilinger samme dag efter kl. 14.00 modtages ikke på dette. Se istedet cafe menu aften eller Kokken ret.

desserter

Hvid chokolade mousse

med bær støv – brændt hvid chokolade og skovsyre.

89 kr.

Gateau Marcel

Med bætpuré – vanilje is – bær og sprød chokolade.

Kr. 99,00 

Hvid chokolade parfait

med bær – sprød chokolade og bær pure.

Kr. 95,00

isdessert

italiensk is med sprød chokolade – bærpuré og bær.

Kr. 79,00

delemenu 6 retter

Garvad okseinderlår med frisé i vinaigrette – revet æggeblomme – friteret capers – rysteribs og peberrods mayo

Tatar med Bearnaise mayo – capers – løg – urter – syltet rødløg – kartoffel chips – revet æggeblomme og ærteskud.

Lakserielette og salat med frise – brøndkarse – stegte radisser og rugbrøds crumble.

Røget kartoffel – tomat chips -løvstikke creme fraiche – urter og syltet tomat.

Bagte beder Med gedde frisk ost – rødbede glace og karse.

Hvid chokolade mousse med bær støv – brændt hvid chokolade og skovsyre.

Kr. 350,00 pr. person min 2 pers.