Menu

Hos Smagshuset har vi en fast “Café Menu” og “Aftens Menu”.
Menu kortet skifter med sæsonens råvarer

FFF   

Bordbestilling   

KAN KONTAKTES på

 mail@smagshuset.dk

 44442626  



 

 

 

 

Frokost menu.

 

 

smagshusets stjerneskud

2 stegte fisk – rielette af fisk – rejer – hummer mayo – gulerodscrudite – citron caviart og dild

Kr. 155,00

 

Pariser bøf med hjemmelavede pommes 

Med kapers – løg – peberrod – rødbeder – pickles – æggeblomme

Kr. 155,00

 

Tapas  

Tapas tallerken med smagshusets specialiteter

Kr. 185,00,00 ( frokost kr. 150,00 ) 

 

pommes  

Hjemmelavede pomfritter med aioli

Kr. 50,00

 

Burger med hjemmelavede pomfritter og aioli

Burger med hakkebøf – ost- syltet agurk – bearnaise mayo og salat.

Kr.  155,00

 

Burger med hjemmelavede pomfritter og aioli

Asiatisk marniret kylling bryst  – syltet rødløg – kimchi mayo og salat.

Kr.  155,00

 

vegertarBurger med hjemmelavede pomfritter og aioli

med brændt løg – syltet agurk – bearnaise mayo og ærteskud.

Kr.  155,00

 

 

 

 

Aften  Menu

 

Tapas

Tapas tallerken med smagshusets specialiteter

Kr. 185 

Burger med hjemmelavet pomfritter og aioli

Burger med hakkebøf – ost – syltet agurk – bearnaise mayo og salat.

Kr. 155 

 

Pariser bøf med hjemmelavet pommes og aioli

Med kapers – løg – peberrod – -rødbeder – pickles og æggeblomme

Kr. 155 

Burger med hjemmelavet pommes og aioli

Asiatisk marniret kylling bryst – syltet rødløg – kimchi mayo og salat.

Kr. 155,00

Smagshusets stjerneskud

2 stegte fisk – rielette af fisk – rejer –  hummer mayo – cherry tomat – agurk og dild

155 Kr

Vegetar burger med hjemmelavede pommes og aioli

brændt løg – syltet agurk – bearnaise mayo og ærteskud.t

155 Kr

forretter

grøntsags consumé

Med jylien af urter – spinat puré og sprød butterdejs cirkler.

Kr. 99,00

rørt stenbider rogn

Med rødløg – persille og creme fraiche panko koral og urter.

Kr. 109,00

lyn stegt tun

marineret og vendt i sesam – juzu mayo – hakkede jordnødder og urter.

Kr. 115,00

rødbede capacio

Med peberrods creme – syltet senneps korn – karse og sprød havre.

Kr. 95,00

Tatar

med Bearnaise mayo – capers – løg – urter – syltet rødløg – kartoffel chips – revet æggeblomme og ærteskud.

Kr. 125,00

hovedretter

oksemørbrad bøf

med røget selleri pure – bagte rodfrugter – stegte rosenkål – knuste kartofler med urter og portvins sauce.

kr. 245,00

bagt kulmule

med ´selleri puré – bagte rodfrugter – stegte rosenkål – knuste kartofler med urter og fiske sauce.

Kr. 185,00 kr

braiserede svinekæber

med selleri puré – bagte rodfrugter – stegte rosenkål – knuste kartofler med urter.

Kr. 195,00 kr

wiener schnitzel

med brasede kartofler – ærter og smørsauce med kapers.

Kr. 225,00 kr

vegetarbøf

med selleri puré – bagte rodfrugter – stegte rosenkål – knuste kartofler med urter og romesco sauce.

Kr. 175 kr

3 retters menu

Rødbede gravad laks med peberrods creme – syltet senneps korn – karse og sprød havre.

Braiserede svinekæber med røget gulerodspuré – bagte rodfrugter – stegte rosenkål – knuste kartofler med urter.

Havtorns fromage med marengs flager og havtorns støv.

Kr. 350,00 kun ud af huset.

Bestilinger samme dag efter kl. 14.00 modtages ikke på dette. Se istedet cafe menu aften.

desserter

havtorns fromage

med marengs flager og havtorns støv.

95 kr.

Gateau Marcel

Med bætpuré – vanilje is – bær og sprød chokolade.

Kr. 109,00 

mascopone creme

med marzipan crumble lemon card – sprød chokolade og timian.

Kr. 89,00

isdessert

italiensk is med sprød chokolade – bærpuré og bær.

Kr. 89,00

delemenu 6 retter

Grøntsags consumé med julien af urter – spinat puré og sprød butterdejs cirkler.

Tatar med Bearnaise mayo – capers – løg – urter – syltet rødløg – kartoffel chips – revet æggeblomme og ærteskud.

Rødbede gravad laks med peberrods creme – syltet senneps korn – karse og sprød havre.

Lyn stegt tun marineret og vendt i sesam – juzu mayo – hakkede jordnødder og urter.

Rørt stenbider rogn – rødløg og creme fraiche – panko koral og urter.

Havtorns fromage med marengs flager og havtorns støv.

Kr. 375,00 pr. person min 2 pers.