Menu

Hos Smagshuset har vi en fast “Café Menu” og “Aftens Menu”.
Menu kortet skifter med sæsonens råvarer

FFF   

november/december måned

Bordbestilling   

KAN KONTAKTES på

 mail@smagshuset.dk

 44442626  



 

 

 

 

Frokost menu.

 

Aftens menu 

 

smagshusets stjerneskud

2 stegte fisk – rielette af fisk – rejer – hummer mayo – gulerodscrudite – citron caviart og dild

Kr. 155,00

 

Pariser bøf med hjemmelavede pommes 

Med kapers – løg – peberrod – rødbeder – pickles – æggeblomme

Kr. 145,00

 

Tapas  

Tapas tallerken med smagshusets specialiteter

Kr. 185,00,00 ( frokost kr. 150,00 ) 

 

pommes  

Hjemmelavede pomfritter med aioli

Kr. 40,00

 

Burger med hjemmelavede pomfritter og aioli

Burger med hakkebøf – ost- syltet agurk – bearnaise mayo og salat.

Kr.  145,00

 

Burger med hjemmelavede pomfritter og aioli

Asiatisk marniret kylling bryst  – syltet rødløg – kimchi mayo og salat.

Kr.  145,00

 

vegertarBurger med hjemmelavede pomfritter og aioli

med brændt løg – syltet agurk – bearnaise mayo og ærteskud.

Kr.  135,00

 

 

 

 

Aften Cafe Menu

 

Tapas

Tapas tallerken med smagshusets specialiteter

Kr. 185 

Burger med hjemmelavet pomfritter og aioli

Burger med hakkebøf – ost – syltet agurk – bearnaise mayo og salat.

Kr. 145 

 

Pariser bøf med hjemmelavet pommes og aioli

Med kapers – løg – peberrod – -rødbeder – pickles og æggeblomme

Kr. 145 

Burger med hjemmelavet pommes og aioli

Asiatisk marniret kylling bryst – syltet rødløg – kimchi mayo og salat.

Kr. 145,00

Smagshusets stjerneskud

2 stegte fisk – rielette af fisk – rejer –  hummer mayo – cherry tomat – agurk og dild

145 Kr

Vegetar burger med hjemmelavede pommes og aioli

brændt løg – syltet agurk – bearnaise mayo og ærteskud.t

135 Kr

forretter

cremet hummer bisque

Smagt til med karamelliseret blomkål – blomkåls crudité – saltet kammuslinger og chile olie og syrnet fløde.

Kr. 109,00

rodbed gravad laks

Med peberrods creme – syltet senneps korn – karse og sprød havre.

Kr. 95,00

Ande kroketter

På bund af romesco sauce – syltet bøgehatte – revet vesterhavsost og urter.

Kr. 109,00

rødbede capacio

Med parmesan creme – kapers – syltet rødbede kugler – balsamico glace og urter.

Kr. 89,00

Tatar

med Bearnaise mayo – capers – løg – urter – syltet rødløg – kartoffel chips – revet æggeblomme og ærteskud.

Kr. 125,00

hovedretter

oksemørbrad bøf

med pastinak puré med brændt løg – sauteret grønkål – peber sauce og kartoffel fondant.

kr. 245,00

bagt torsk

med pastinak puré – fennikel crudite med æble – cremet fiske sauce – urte olie – bagt græskar og dampet kartoffel.

Kr. 195 kr

confiteret andelår

med kartoffel fondant – bagt græskar – sauteret grønkål – pastinak puré med brændt løg og andesauce på æblemost.

Kr. 195 kr

vegetarbøf

Med kartoffel fondant – bagt græskar – sauteret grønkål – pastinak puré med brændt og romesco sauce.

Kr. 175 kr

3 retters menu

Rødbede gravad laks med peberrods creme – syltet senneps korn – karse og sprød havre.

Mørbrad Bøf med pastinak puré med brændt løg – sauteret grønkål – peber sauce og kartoffel fondant.

Cheescake ala risalamande med hakkede mandler og kirsebær gele.

Kr. 350,00 kun ud af huset.

Bestilinger samme dag efter kl. 14.00 modtages ikke på dette. Se istedet cafe menu aften.

desserter

Kanel creme brûlée

med honning syltet æbler og brændt hvid chokolade.

95 kr.

Gateau Marcel

Med bætpuré – vanilje is – bær og sprød chokolade.

Kr. 109,00 

Cheescake ala risalamande

med hakkede mandler og kirsebær gele.

Kr. 95,00

isdessert

italiensk is med sprød chokolade – bærpuré og bær.

Kr. 89,00

delemenu 6 retter

Cremet hummer bisque smagt til med karamelliseret blomkål – blomkåls crudité – saltet kammuslinger og chile olie og syrnet fløde.

Tatar med Bearnaise mayo – capers – løg – urter – syltet rødløg – kartoffel chips – revet æggeblomme og ærteskud.

Rødbede gravad laks med peberrods creme – syltet senneps korn – karse og sprød havre.

Ande kroketter på bund af romesco sauce – syltet bøgehatte – revet vesterhavsost og urter.

Rødbede capacio med parmesan creme – kapers – syltet rødbede kugler – balsamico glace og urter.

Cheescake ala risalamande med hakkede mandler og kirsebær gele.

Kr. 375,00 pr. person min 2 pers.